Търся подходящи постелки за кола за моя:

Ново! Стелки за хибрид Alfa Romeo Tonale

Ново! Стелки за хибрид Alfa Romeo Tonale

Алфа Ромео Tonale: Стилен хибрид с италиански шарм

Когато става въпрос за автомобили, Алфа Ромео винаги се е отличавала със своя италиански шик. И новият им хибрид, Tonale, не прави изключение. Стилният и елегантен дизайн на колата е съчетан с впечатляващи технически характеристики, които правят Tonale перфектния избор за тези, които искат да притежават хибрид с истински характер.

Дизайнът на Tonale е типично италиански - изключително красив и изящен. Изпъкналата му решетка, която е символ на марката, е комбинирана с модерни фарове с LED технология. Това прави Tonale изключително привлекателен и луксозен автомобил.

Но Tonale не е просто красив хибрид - той е и впечатляващо технически уреден. Въпреки че все още не е на пазара, предвижда се, че Tonale ще разполага с мощен двигател с 4 цилиндъра и ще предлага пълен хибриден задвижващ механизъм. Това означава, че автомобилът ще има възможност за изцяло електрическо движение, като същевременно ще развива висока мощност и ще осигурява гладко и комфортно шофиране.

В интериора на Tonale можем да видим, че италианското изкуство за детайлите е присъствало във всеки един елемент. Интериорът е създаден във висококачествени материали и включва съвременни технологии, като например голям екран за инфотеймънт системата и богат избор от висококачествени материали за седалките.

Поръчайте стелките за този автомобил сега!