Търся подходящи постелки за кола за моя:

Ново! Автомати за Ford Explorer PHEV U625

Ново! Автомати за Ford Explorer PHEV U625

Откритият 2020 Ford Explorer PHEV U625 е впечатляващ хибриден SUV, който осигурява мощно и ефективно шофиране. Със своите усъвършенствани технологии и изтънчен стил този автомобил е идеалният избор за семейства и авантюристи, които търсят надежден и уверен автомобил.

Explorer PHEV U625 е оборудван с 3,0-литров V6 двигател, поддържащ електромотор и батерия. Комбинацията от тези елементи осигурява комбинирана мощност от до 318 конски сили и 332 фута въртящ момент. Тази невероятна мощност позволява на Explorer PHEV U625 да ускори от 0 до 60 мили в час само за 5,7 секунди.

Това, което е наистина изненадващо за този SUV, е неговата енергийна ефективност. Explorer PHEV U625 има изцяло електрически пробег до 21 мили и комбиниран разход на гориво до 25 mpg. Това означава, че собствениците на автомобила могат не само да се насладят на мощни характеристики, но и да намалят разхода на гориво и вредните емисии.

Друга важна характеристика на Explorer PHEV U625 е неговият многофункционален и просторен интериор. Той се предлага стандартно със 7 места и над 87,8 кубични метра товарно пространство, когато задните седалки са наклонени. Този SUV предлага достатъчно пространство за семейства и приключенци. Освен това Explorer PHEV U625 се предлага с много полезни функции като 10,1-инчов сензорен екран за развлекателната система, поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto и 12,3-инчов цифров инструментален панел.

Усъвършенстваните функции за безопасност и системите за подпомагане на водача правят Explorer PHEV U625 безопасен автомобил. Високотехнологични функции като аварийно спиране, асистент за поддържане на лентата на движение и наблюдение на мъртвата зона се предлагат стандартно. Опционални функции като динамичен контрол на скоростта и Head-Up

В нашата колекция имаме подходящия за тази кола.