Търся подходящи постелки за кола за моя:

Ново! Автомати за Hyundai Ioniq 6 2022

Ново! Автомати за Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 е електрически автомобил от серията Ioniq на Hyundai и е вторият модел на Ioniq след Ioniq 5. Този автомобил е оценен високо заради атрактивния си дизайн и високия клас характеристики. Впечатляващата история на успеха и изтънченият дизайн превръщат Ioniq 6 в един от най-добрите електрически автомобили на пазара през 2022 г.

Hyundai Ioniq 6 е автомобил с футуристичен дизайн и поразителен външен вид, той е стръмен и дълъг. Той има няколко двигателя и е вграден в елегантна форма на каросерията. LED фаровете му са елегантни, а 20-инчовите джанти са впечатляващи. Отвътре той има един от най-добрите интериори в автомобила, който е изработен от висококачествени нови материали. Той разполага с пет просторни седалки и е много просторен и удобен.

Hyundai Ioniq 6 е оборудван с мощен двигател, който гарантира голяма мощност. Този модел разполага с електрически двигатели, които осигуряват мощност от 308 к.с. и въртящ момент от 605 Нм. Той достига скорост от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди. Максималната му скорост е 220 км/ч, а пробегът с едно зареждане е около 550 км.

Hyundai Ioniq 6 е оборудван с широка гама от характеристики и технологии от висок клас. Той разполага с информационно-развлекателна система с голям сензорен екран, която е съвместима с Apple CarPlay и Android Auto. Освен това разполага с 12,3-инчов цифров дисплей и изнесен панел на арматурното табло за водача. Предлагат се и други функции, като например 360-градусова камера.

В нашата колекция имаме подходящия за тази кола.