Търся подходящи постелки за кола за моя:

Ново! Стелки за BMW G14

Ново! Стелки за BMW G14

BMW G14 Cabrio, също известен като 8-серия Cabrio, е луксозен спортен автомобил, който беше представен през 2019 година. Елегантните линии, мощният двигател и модерната технология го правят истинско шедьовър на германската технология и дизайн.

Нека започнем от външния вид. BMW G14 Cabrio е наистина красив автомобил с аеродинамично тяло, агресивен преден капак и стабилни линии. Покривът се отваря за само 15 секунди, позволявайки бързо преминаване от кабриолет в купе, за да се насладите на карането. Интериорът на автомобила е също красив, с висококачествени материали и внимание към всяка детайл.

Но това не е само заради външния вид. BMW G14 Cabrio също има мощен двигател, който осигурява изключителна производителност. 3,0-литровият шестцилиндров двигател осигурява 335 к.с. и 369 lb-ft въртящ момент, позволявайки ускорение от 0 до 60 мили в час за по-малко от 5 секунди.

BMW G14 Cabrio има също и модерна технология, която подобрява безопасността и комфорта на пътниците. Някои от тези функции включват активен круиз контрол, система за предотвратяване на наезди, автоматично спиране в случай на авария и много други.

В заключение, BMW G14 Cabrio е изключителен автомобил, който съчетава красив дизайн, мощен двигател и модерна технология. Ако търсите луксозен кабриолет, той определено заслужава вниманието ви.

Вече имаме подходящия за тази кола.