Търся подходящи постелки за кола за моя:

Ново! Изтривалки за Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Ново! Изтривалки за Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Citroën представи C5 X Plug-in Hybrid, който съчетава хибридно задвижване с елегантен дизайн и отлична гъвкавост. Той предлага комфорт, удобство и опазване на околната среда, което го прави идеален избор за съвременните семейства.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid има елегантен и динамичен дизайн с модерна и солидна визия. Той разполага с панорамен покрив и голямо багажно отделение, осигуряващо достатъчно място за пътниците и багажа.

Отвътре C5 X Plug-in Hybrid е удобен и практичен. Автомобилът предлага ергономични седалки за до пет души. Арматурното табло включва 12-инчов сензорен екран, а водачът получава важна информация за управлението на автомобила на 10-инчов цифров дисплей. Автомобилът е оборудван и с 360-градусова камера, която помага при автоматичното паркиране и избягване на препятствия.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid е с хибриден двигател, състоящ се от 1,6-литров четирицилиндров бензинов двигател и електромотор, с обща мощност 225 к.с. Автомобилът може да се движи в изцяло електрически режим до 50 км и може да бъде презареден за около 3 часа с помощта на зарядно устройство с мощност 7,4 kW. C5 X Plug-in Hybrid ускорява бързо и може да достигне скорост до 225 км/ч.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid е оборудван с няколко функции за безопасност, включително автоматичен контрол на скоростта, асистент за смяна на лентата и автоматично спиране. Тези функции осигуряват безопасно и комфортно шофиране.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid е идеалният избор за съвременните семейства, които искат да съчетаят комфорта и удобството с екологично шофиране. Дизайнът е модерен и практичен, двигателят е мощен и ефективен, а функциите за безопасност осигуряват по-голямо спокойствие при шофиране. Ако търсите надежден и издръжлив автомобил за ежедневна употреба, C5 X

За този автомобил вече разполагаме с подходящия модел в нашата колекция.